Ida-Marie Isaksson

Vita glödlampor

dsc_0689-2

Morning darlings från en Helsingborg där regnet fullkomligt öser ner. Jag har hört att det snöar bara en liten bit norrut så jag är tacksam att det bara är regn!

Jag har just kommit på att jag ska byta lampor i den coola lampan från Jotex (slutsåld) som ska hänga i mitt kontor sedan när vi flyttar. Vita frostade lampor tror jag blir riktigt fint! Så det är jag på jakt efter nu, dimbara måste de vara också då denna lampa ger ganska starkt ljus. Längtar så himla mycket tills flytten, bara lite drygt en månad kvar. Nu är det dags att sluta drömma och återgå till jobb. Hoppas ni har en toppendag!

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats