Ida-Marie Isaksson

Heelow

heelow-jobbskor

loafer_spetsig_svart_-lack

heelow_loafer

Imorgon börjar en ny tid och jag kommer att behöva en del nytt i min businessgarderob. Dessa loafers från Heelow föll jag pladask för och de kommer att passa perfekt som jobbskor. De är magiskt sköna dessutom då de är gjorda av mjukt skinn. Bra för dagar då man är på språng! Fler tips på snygga jobbskor kommer då jag har klickat hem lite andra denna vecka som borde komma snart.

Solen skiner ute och jag håller på att städa, fotar och jobbar, allt på samma gång. Ljuset är magiskt idag, fruktträden som börjat vakna till liv så smått får smaka på en ordentlig ljusschock och jag har alla altandörrar öppna så att de får smaka frisk luft också. De kommer väl att dö ”igen” av chocken, hehe. Hoppas ni har en finfin onsdag iaf, kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats