Ida-Marie Isaksson

Presslunch pt 1

dsc_0506-2

dsc_0507-2

lumene-press

lumene-presslunch

dsc_0517-2

high-court-event

claudia-galli-concha

Hej vänner och sorry att jag inte kikat in tidigare idag men jag har inte haft en minut över. Idag var det upp i i ottan som gällde. Jag var bjuden på en presslunch i Malmö och det är inte så ofta det händer söder om Stockholm så jag drog med mig min partner in crime Annika också. Väl där så dök även härliga Claudia Galli Concha och hennes söta dotter, så kul att hänga tillsammans. Och jisses så trevligt vi hade, riktigt bra ordnat av Polhem PR! Inte varje dag men dricker bubbel och vin till tisdagslunchen heller tihi. Jag har tagit så många fina bilder så jag måste dela upp det i två delar. Vi bjöds in i vackra High Court i Malmö som är en gammal anrik Hovrättsbyggnad. De hade dukat upp helt magiskt och jag har en massa bilder som jag hoppas ska inspirera. Vi bjöds på vegetarisk mat som smakade smaskens och servicen kan man verkligen inte klaga på, de kallade oss madame när de tilltalade oss. Hahah, som taget ur Downton Abbey vilket jag är lite besatt av just nu så jag stortrivdes. Den inspirerande bloggaren Andrea Brodin var moderator och presenterade bland annat det finsktillverkade hudvårdsmärket Lumene som har piffat upp sina förpackningar och kommit med en massa nya produkter. Jag blev väldigt förtjust i serumen och den bruna lilla flaskan ska jag allt köpa hem, hur fin som helst att ha stående på ett fat också.

Del 2 kommer upp lite senare – mer dukningsbilder, vilka inredningsnyheter som presenterades och annat! Kram <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats