Ida-Marie Isaksson

timglas

dsc_0331-kopia

dsc_0323-2

Hej godingar! Ursäkta den ofrivilliga bloggpausen igår. Jag hade en helt underbar morgon med ett inspirerande möte och efteråt skulle jag hämta min man på kirurgen som hade genomgått en titthålsoperation. Väl där gick inte uppvaket efter narkosen som det skulle så vi blev kvar hela dagen innan vi äntligen fick åka hem. Måste hylla sköterskan som tog hand om oss, jag blev så glad när de erbjöd mig kaffe och en macka. Jag kom dit utan att ha ätit lunch. De är ofta hållna uppifrån och har inte möjligheter att bjuda. Men när det blir så oväntat att det drar ut på tiden så är det så fint med en sköterska som hinner och vågar visa lite medkänsla mitt i all jobbstress. Tack!

Jag hade en massa att göra igår som nu får göras idag, så full fart framåt! Snart kommer del två från vår presslunch, inredning och växter är en ledtråd!
Jag bjuder på en vy från ett outforskat hörn i vårt hem. Timglaset från Ellos är nytt och en himla snygg detalj för ett nattduksbord eller ett sidoboard tycker jag.
Nu är det dags att lägga på ett kol här. Kärlek till er!

Stol Jotex.se (annan färg) – Kate Moss BokTimglasKorg AfroartSänkappaFilt

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Inez

    Hoppas han mår bra nu! Jag gjorde titthålsoperation för några veckor sedan och blev oxå kvar, till 21.00, många timmar efter alla andra dagoperations patienterna! Hade grymt ont i axlarna flera dagar, och obekväm och ont i magen en längre tid efter faktiskt.

stats