Ida-Marie Isaksson

Färgmatcha möblerna med väggen

color-match-inredning

Något som har blivit otroligt populärt är att färgmatcha möbler med väggarna. Det kan vara en hylla, en byrå eller varför inte en tavellist. En av de första jag såg gjorde detta med billyhyllorna var Emily Slotte, (som är en av mina stora inspirationskällor, kolla in henne!). Hon har också gjort det grymt snyggt med målade tavellister i sitt vardagsrum och det tror jag att jag ska testa sedan. Jag har hittat en tavellist (här) som är ganska bred, så att man kan ställa ex vaser och sånt på den. Färgmässigt så är det snyggt att ha samma färg men också att köra en nyans mörkare eller ljusare i samma kulör. Nordsjö Ambience tycker jag har fina valmöjligheter och grymt fin finish oavsett vilken typ man väljer. Ambience Xtramatt faller mitt tycke för!

(Innehåller Adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats