Ida-Marie Isaksson

Lördagsinspo

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Jacka HÄR 2. Tröja HÄR 3. Jeans HÄR 4. Väska HÄR

God morgon fina följare. Här sov vi så ljuvligt hela natten för jag vet inte vilken dag i sträck. Jag vågar knappt säga det högt för då jinxar man väl det, men vi njuter iaf medans det varar. Solen skiner ute och det är vitt på backen så ljuset är magiskt. Vi ska ut och leka i snön idag och bara njuta av ledigheten. Ikväll ska vi på middag hemma hos Annika och Poppe hela bunten, hur härligt blir inte det? Inspirerad av ljuset så bjuder på en outfit med lite vårkänsla så länge, jag är så förtjust i de långa trenchcoatarna!

I samarbete med Blogfame

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats