Ida-Marie Isaksson

Mini office

dsc_0919

dsc_0913-2

dsc_0909

Godmorgon darlings och välkommen alla nya läsare som hittat hit den senaste veckan. Så himla roligt och ni är så varmt välkomna! Idag tänkte jag visa ett av min projekt denna vecka, nämligen ett litet minikontor till min man. Prisvärda sidobordet Vittsjö från IKEA är perfekt som laptopbord med sin nätta yta. Jag som den pedant jag är gillar att man kan ta bort eller stänga ner laptopen så är det ett fint dekorerat sidobord. För detta sidobord är verkligen snyggt. Det perfekta minikontoret för det möblerade rummet, lilla ettan eller sovrummet. Sidobordet finns både i brunsvart och vitt och det är lätt att spraymåla i önskad färg om man så önskar, så det är verkligen ett fynd. Och hur fint blev det inte tillsammans med nya stolen från Jotex?

..

Stol (annan färg) & Matta (Slutsålda) Jotex.seKaraffSkrivbord – Spegel Ikea – LjusstakarBall vase – Poster

..

Igår jag vi och lade oss supertidigt och det känns tamejtusan både i kropp och knopp idag. Den här influensan jag hade har inte riktigt släppt taget ännu men idag känns det ännu lite bättre. Bihålorna som spökar litegrann tror jag, någon som har nått bra tips? Jag ska på apoteket lite senare! Idag ska jag lunch med min superbabe Annika. Jag har sett fram emot det hela veckan, vi har så mycket att prata om och roliga saker ahead. Efter det ska jag på ett spännande möte också. Sen tar jag helg och har fredagsmys för hela slanten. Det här känns som en perfekt fredag om du frågar mig!

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sophie

    Jag har jätteofta problem med bihålorna och blev tillslut tvungen att köpa en nässkölj-kanna. Nässprayen fungerar bara i början men när man sköljer går det över FORT! Det känns lite skumt men är värt det.

stats