Ida-Marie Isaksson

Vårinspiration

la-redoute

När jag behöver inspiration går jag ofta in och kikar på webshoparna och letar stylingar jag gillar. Nått sånthär vill jag gå klädd när solens strålar värmer tillräckligt för att bara ha en tunn jacka. Ullkavaj och en lång trenchcoat står på min inköpslista och dessa hittade jag på rean på La Redoute.
Något annat så jag är så himla sugen på är ett par kostymbyxor som sitter slimmat och snyggt upptill men har långa och vida ben. Adidas Superstars och andra ikoniska sneakers tuffar vidare även iår, i år ser vi sneakers på precis allas fötter, så himla bekvämt!

12 – 3
45
6789
10111213

Hej darlings! Vaknade upp utvilad efter en riktigt tidig kväll igår. Nu har det vänt tror jag. Hoppas! Jag ska spendera förmiddagen med lite jobb och sen ska det fredagsstädas lite. Hoppas ni har en härlig fredag!

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats