Ida-Marie Isaksson

Tvättstugeplanering

skotbord

dsc_031-2

dsc_0317-3

Tvättstugan är ett rum vi kommer att få även i det nya huset, det är ett rum värt att planera och organisera! Här sköter vi allt från Vincents kvällsbestyr, hans på-&avklädning samt all tvätt. I nuläget har vi också alla ytterkläder här då vi har en ”groventre” denna väg. Ett sånt bra rum! I vårt nya hus ser det nästan exakt likadant ut men det finns det ingen entré. Jag tror vi ska göra plats för smutsiga stövlar och regnkläder där inne iaf. Dessutom ska jag se till att få upp klädstänger så att man kan hänga nytvättade kläder på tork direkt på galgar. Så tidsbesparande då man kan hänga in det direkt i garderoben sedan. Jag ska ordna 3 mindre tvättkorgar så att man slipper sortera tvätt och kan slänga in en maskin lite lättare, utan att känna att tvättberget är så stort varje gång. Det är ett tips! Arbetsbänken ska vara ganska clean så att man kan använda den men Skötbädden från NG-baby i 100% linne och Förvaringskorgarna från Färg & Form med det vi använder dagligen står framme. Mitt tvättmedel och linnevatten från Washologi ser jag inte heller någon anledning till att ställa undan, de förpackningarn är så himla fina som inredningsdetalj. Ser fram emot att få tvättstugan optimal efter våra behov där borta. Har ni några supertips som vi har utnyttjat i er tvättstuga som gör livet lättare?

Hej hopp på er denna soliga söndag. Jag fick en rejäl sovmorgon efter en stökig natt. Först vaknade lilleman som fortfarande är sjuk med feber och en tung hosta. Och sedan kunde jag inte somna om förrän M kom hem från en lagfest. Typiskt mig! Men skönt med lite ”barnvakt” imorse! Nu ska vi äta lunch här och sen ska jag släpa med mig min man på Bomässan, så taggad. Han lite mindre, hehe!

Fin dag!

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats