Ida-Marie Isaksson

business chic

ida-isaksson-blogg-se

ida-marie-isaksson-blogg-se

ida-marie-isaksson-5

ida-marie-isaksson-blogg-2

Denna skjorta hade jag på mig igår, så söt och sofistikerad på samma gång. perfekt business-chic! Hade dem till mina favoritjeans från Crocker men den kan ju lika gärna bäras till kjol eller ett par kostymbyxor.

Igår kväll när jag kom hem från mitt möte så såg jag direkt på V att något inte stämde och visst hade han feber. Så han har varit världsmysig nonstop sedan dess, vill bara mysa och kramas. Lite typiskt när farmor och farfar är här och det är världsklassväder ute. Men det är inte fy skam att få ligga med honom i soffan och kramas hela dagen heller. Vi får hoppas att det är något som går över fort.

Hoppas ni har en härlig lördag, någon som ska på bomässan i Helsingborg? Berätta gärna hur det var!

(innehåller adlinks)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats