Ida-Marie Isaksson

Inifrån min Walkin Closet

walkin-closet-9

walkin-closet-8

walkin-closet-6

walkin-closet-3

Inuti min walking closet är det sällan sån här bra ordning numer, bara för att vara tydlig. Så skönt att man kan stänga till dörren ibland och blocka det ute. Men också dumt då högen på golvet tenderar att växa på något mystiskt sätt.  Sedan jag rensade därinne har det dock blivit mycket lättare att hålla ordning så det är skönt, platsbrist bäddar för oordning. När vi flyttar ska jag köpa två till breda, höga garderober så att fyra såna ska täcka en hel vägg. Jag tror också att det får bli skjutdörrar på dem så att rummet känns lite lugnare. På den andra väggen ska två sko/väskhyllor stå som ska vara öppna och en stor spegel. Är det någon som vet om det finns skjutdörrar i spegelform till IKEA’s Pax att köpa någonstans? Jag gillar inte de 3-delade som IKEA har, kanske har missat om de har några andra?

Vincent väckte mig kl 6 och vi har haft en riktig mysmorgon med Pippi och grötfrukost. Nu ska jag jobba och sedan bege mig ut på lite ärenden.
Hoppas ni får en toppendag fina läsare, jag uppskattar verkligen alla er fina kommentarer. Ni gör det här så mycket roligare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats