Ida-Marie Isaksson

Vaser

dsc_0226-2

dsc_0231

Just hemma från Väla där jag hade vägarna förbi och ”bara” skulle in på lagerhaus för att köpa en termoskopp. Olyckligtvis hade de inga så jag var tvungen att leta runt lite. Clas Olsson hade en svart marmorfärgad variant och en massa annat roligt också som jag ska visa en annan gång. Dessa underbara vaser fyndade jag bland nyheterna på Indiska. Så fin färg och mönster, svårt att fånga på bild men om man tittar riktigt noga ser man sandfärgen. Nu ska jag städa lite här hemma och vänta in min nyspaade man! Fin dag på er!

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Många såna där muggar tenderar ju att läcka! Det ska dock finnas en variant från Primus på Naturkompaniet som ska vara bra i det avseendet, men de är inte så fashion 🙂

stats