Ida-Marie Isaksson

Hemmakontor&personligt

dsc_0136-2

dsc_0138-4

dsc_0139-2

dsc_0144-3

När vi flyttar kommer mitt kontor att få ett eget rum, halleluja! Även om jag gillar att sitta i ett öppet rum och ha koll på allt som händer så är det inte bra för hjärnan att aldrig få koncentrera sig fullt ut på det man jobbar med. Så det ska bli skönt med ett eget kontor. Jag gillar mitt skrivbord som det är men jag skulle kunna tänka mig att byta ut skivan mot en skiva i betong eller natursten. Det blir så maffigt och fint! Är det någon som har tips på var man kan beställa såna skivor till ett bra pris?

Imorse skjutsade jag iväg M till Olympia och nu ska jag vara gräsänka för 2 dagar. De ska på spa de lyxisarna. Teambuilding på spa. Det kommer nog att bli grymt! Normalt sett så åker dem ju iväg på träningsläger 10-12 dagar vid den här tiden, men inte iår. Rätt så najs om du frågar mig, haha! Jag har hinit handla och köpte med mig en spännande växt hem, ingen aning vad det är och vi får väl se hur länge jag lyckas hålla den vid liv. Rätt mysigt med djungelkänsla här vid datorn måste jag säga!


Ser ni det där fina printet på väggen? Det fick jag av mi fina vän Gabriella Riddez i julklapp och det kommer från biståndsorganisationen Diakonias govåshop. Printet heter ”Jag står upp för mänskliga rättighter” och när man köper det så gör man just precis det. Man hjälper utsatta människor i områden där mänskliga rättigheter kränks och inte är en självklarhet. Jag älskar printet och har det där som en reminder när det är så mycket galet som händer just nu även i vår moderna och s.k. civiliserade demokrati. Putin och Trump kränker människors mänskliga rättigheter och det är något som ska motarbetas in i den där betongväggen hon står och bankar på. Den kommer att rasa, för vi tillsammans är alltid starkast. #womensmarch

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag köpte en sådan blomma härom veckan och den heter Hawaii palm om jag inte minns fel. Min dog inom en vecka, jag hade den i ett fönster och bladen blev helt gula och skrumpnade sedan, så dåligt. Hoppas du har bättre tur med din!

  2. Heléne

    Det är bra att ha ett arbetsrum för arbetstid är viktigt att skilja från fritid! Jag har för ngn vecka sedan köpt växter som också är spännande. Sååå kul att få in grönt i hemmet när ljuset börjar komma tillbaka. Räknar dagar och firar varje dag dem överlevt haha???

stats