Ida-Marie Isaksson

Sprekenhus

sprekenhus

Hej ljuvliga söndag. Finns det nått mysigare än att bara byta sängen mot soffan. Mysa ner sig under filtar och täcken. Nyhetsmorgon, vinterstudio eller som nu Australian Open med Nadal vs Federer på tv. Lite nostalgi sådär, gubbarna kan än!

Just nu cirkulerar bara inredning i min hjärna. Nytt golv. Vilken färg vi ska ha på väggarna, vilken är bäst? Kalklitir på någon av väggarna definitivt. Nya soffor. Lampdrömmar. Bygga trall. Åh så härligt det ska bli att få forma hemmet som man själv vill ha det. Badrummen är fina som dem är, vitt kakel och grått klinker. Jag är lite sugen på att byta ut badkaret uppe mot ett sånt här dock. (adlink) Jag fick tvål och lotion från Sprekenhus i julklapp och de ska defintivt stå i ett av badrummen tillsammans med nån grön växt. Åh vad jag längtar. Inflytt är i slutet av april..

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Vi har själv kalklitir som en fondvägg hos oss. SÅ snyggt, glad att vi valde det. Tar ett tag att måla då jag tyckte det blev snyggast att inte slafsa på det utan mer ”systematiskt” måla på det. Riktigt levande blev resultatet ??Önskar er all lycka i nya huset ?

stats