Ida-Marie Isaksson

Vi har köpt radhus!

dsc_0120-2

Hej på er! Gårdagen var ju bara helt stollig! Från en timme till en annan klaffar allt och vi blir vi RADHUSÄGARE! Lyckan i det? Ett perfekt radhus här i Maria Park. Stor terass på baksidan och utsikt över ett stort fält, mysig gata med en massa familjer i vår ålder. Precis som vi vill ha det! Så himla skönt att bli kvar här i Maria Park, det var inte lätt att hitta nått bra här kan jag lova! Stort tack till Svensk Fastighetsförmedling för grym service.

Efter att vi hade skrivit papperna skyndande vi till Olympia där M skulle ha nått event i Olympiashopen. V fick hänga på, lycklig kille. Jag och Annika stack till Malmö för Kronabys releasefest, mer om det sen.

HAPPY FRIDAY!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Åh vad kul grattis !! Jag känner igen känslan då vi köpt hus både i Sverige o Spanien , man får ett lyckorus genom hela kroppen o fokuserar till 100 på kommande inredning . <3

stats