Ida-Marie Isaksson

Makeup

dsc_0532

dsc_0525-3

Många önskar mer makeupinlägg av mig så jag tänkte lägga ut några av mina senaste favoriter. Jag älskar ju makeup  och gillar att testa nya grejer men går oftast tillbaka till mina säkra kort. Men här är några nya favoriter som jag kört på länge nu så jag känner att de är värda ett tips. Jag kör normalt med mineralpuder har faktiskt bytt till den här foundationen (Super Balanced Silk) från Clinique, superlätt och ändå väldigt täckande. Perfekt när man har en tendens att bli lite torr. Den anpassar sig superbra till huden och man behöver bara ett supertunnt lager, den är helt perfekt att applicera med beauty blendern. Här har ni mitt nya läppstift som jag pratade om förut, så bra!! Slow Burn från Marc Jacobs, finns på Sephora. Och sedan en ny ögonskuggepalett som jag gillar skarpt. Den kommer från Sleek som ni hittar på H&M eller här. Gillar dem för de är så prisvärda och har så roliga grejer.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats