Ida-Marie Isaksson

New in from Na-Kd

foto-2017-01-26-11-05-28-1

dsc_0804

dsc_0802

dsc_0812-2

Nytt från Nakd.com. Jisses så snabb leverans de har asså. Beställde igår och nu kom budet! Så jäkla pepp att de fått in det här linnet som de hade förra året med som var helt slutsålt, det är så in i vassen snyggt, jag har strl xs och det sitter sådär perfekt avslappnat. Skjortan var det jag hade ögonen mest på då jag har en liknande i vitt som jag använder typ jämt, så en blå skulle göra sig perfekt i garderoben. De breda ärmarna gör det där lilla extra,  snyggt till både jeans och kossebyxor, klackar och loafers. Den åker på ikväll då jag och Annika ska till Malmö på Kronabys releasefest, så spännande!

Nu är förresten NAKDs outlet som jag pratade om på gärdet i Stockholm igång. Sanne Alexandra har t.ex en egen outlet och på hennes blogg läste jag att det är både nyheter och upp till 90% rea. Så det är nog värt ett besök!

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats