Ida-Marie Isaksson

God Jul!

img_8693.jpg
img_8694.jpg
G
od jul min fina läsare! Jag hoppas ni har hittat någon slags julstämning och kunna njuta av det som hör julen till. Det har vi verkligen. En lugn och harmonisk jul med en massa familjemys, den härligaste på länge och det njuter jag till max av. På julen sticker alltid mina tankar ut till alla ensamma människor och det är nog därför jag har lite svårt att njuta av Julen. Vi är många som har dem utsatta i vår närhet eller som inte har någon att fira med. All värme och omtanke till er, hoppas ni hittar lite ro och stämning.

Igår var vi ute i Flarken och åt jullunch med Mamma och hennes mans familj. 14 mils bilresa tur och retur på isiga skogsvägar, men det var det värt. Igår regnade det häruppe, snacka skåneväder! Idag är det lite kallare så lite senare kanske det blir en tur till pulkabacken.

Ha en fin juldag!

(Klänning Gestuz / Miinto.se)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats