Ida-Marie Isaksson

Dan före dan


Här hemma är det full fart med förberedelser som på många andra ställen idag. Ikväll ska vi fira lilla julafton 1 av 4 med Mikaels bror och hans familj. Ser fram emot det så humla mycket! God mat, presentöppning för de små, på spåret special för de stora när barnen somnat. Kan inte bli bättre!

Imorgon åker vi tidigt ut till Flarken som ligger 7 mil bort till min mamma och firar lite med henne och hennes mans familj. Och sedan resten av dagen med Mikaels familj. På tisdag kommer min bror och hans familj upp från Stockholm så då ska vi fira med honom. Riktig familjejackpot denna jul, vi är ju så himla utspridda. Bara syster som fattas iår!

Nu ska jag återgå till presentinslagningen, mina paket ser ut som ovan iår! Sedan har jag tydligen lovat att slänga ihop en Jansson också. Bäst att sätta igång!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats