Ida-Marie Isaksson

Umeå&morning hair

imedeen-hair-and-nails-v49-3

God morgon från ett snötäckt Umeå!
Gårdagen spenderades som resdag. och vid 18- tiden var vi äntligen framme. Det var lättare att flyga 7 timmar till Dubai än denna 2 x 1 timmes-resa ska jag säga. V fick inte tillräckligt med sömn och tillslut fick han nog av alla ”nej inte gå dit” och ”stanna här”, ”sitt still” som man tyvärr är nödgad till på en flygplats och ett flygplan. I don’t blame him. Att inte ens få gå av flygplanet själv för att en massa stressade människor påväg till nästa flyg stoppas upp är inte lätt att förstå när man är 2. Ett rejält utbrott på Arlanda och sedan slocknade han innan nästa plan hade lyft och sov nästan hela flighten. Pjuh säger vi! (och även tjejen som försökte läsa mikrobiologi på cellnivå bredvid oss) Vi drömde om den där kalla ölen vi skulle få när vi kom hem till Umeå kan jag lova, haha!

Nu ska vi ge oss ut i julhandeln, knappt några julklappar är inhandlade så det är lite panik.
Det går så himla fort iför mig att fixa mig nuförtiden jag ÄLSKAR min frisyr. Jag är så glad att jag satte in lite extensions också, volymen är helt perfekt och jag behöver inte fixa håret när jag vaknar på morgonen. Tack bästa Rapunzel i Malmö! (här står det mer vad jag satte i för extensions)

Ha en fin dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Åk till Avion shopping! Där hittar du ju alla butiker under samma tak. Stan är ju så himla trist nu! Passa på att äta lunch då på Sen Street kitchen, världen godaste mat. Lycka till med julklappsinköpen. Kram

  2. ISA

    phju, låter rätt påfrestande med en sån resa, men säkert värt det av upplevelsen på plats 🙂 du har världens finaste hår förövrigt!!

stats