Ida-Marie Isaksson

2-årskalas

 

Igår fyllde vår lilla kotte 2. Kan knappt förstå att det var två år sedan jag vaknade på morgonen med magknip som senare skulle visa sig vara värkar. 2 veckor tidigt kom han vår Lilleman och Farmor och Farfar var påväg ner för att fira jul med oss i Helsingborg så det blev en väldigt speciell jul, vi kom hem från BB på julafton med vår lilla julklapp. Bästa julaftonen någonsin! Här kan ni läsa min förlossningsberättelse

Igår hade vi kalas här i Umeå med våra vänner. Eftersom det inte är så mycket jämnåriga kompisar till Vincent här så körde vi lite Grekisk uppsluppen stil där vi bjöd på lite mat och dryck, och sedan var såklart Vincent huvudpersonen och han trivdes alldeles ypperligt. Han fick så otroligt fina presenter och det var så roligt att se honom öppna dem och leka med varenda en. Idag när han vaknade så gick han återigen igenom dem en efter en.
Tack alla som kom och gjorde Vincents dag speciell!

På förmiddagen ville vi hitta på något med Vincent så vi åkte till Navet som är ett nyöppnat badhus här i Umeå. Det finns även ett litet ”äventyrsbad” (Pluppbassängen för småbarn och Vincent var helt frälst. Hoppade, simmade och åkte vattenrutschkana. Han simmade/flöt t.om i den djupa varmvattenpoolen med oss. Han älskar verkligen att bada numer! Så det var succé och badhuset var jättefint, rekommenderar det skarpt. Vi var där på förmiddagen när den stora äventyrsdelen var stängd, vilket innebar att det var väldigt lugnt och skönt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats