Ida-Marie Isaksson

Fresh

dsc_0510-2

Den senaste tiden har jag fuskat lite med hudvården för att jag inte riktigt har orkat och då har den här facemisten från Vichy (Eau Thermale) varit en riktig lifesaver. Ögonblicklig fukt som inte kladdar, förstör makeup eller måste kletas med. Svalkande och skön. Den får 5 tummar upp. Jag funderar på att köpa Vichy’s ansiktsprodukter faktiskt, är det något ni kan rekommendera?

Godmorgon måndag och ny vecka. Telefonmöten avslutade och nu är det bara lite samarbeten och smågrejer som ska bockas av. Ikväll ska vi till Danskarna och ha lite myskväll. De åker på semester om några dagar, sen vet vi inte om vi ses när vi kommer hem, helt galet detta liv!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats