Ida-Marie Isaksson

Last few days

dsc_0468

Söndag och första advent. En söndag med en bra start om jag får säga det själv. För denna vecka har bara varit full av ångest och förtvivlan. Jag hade dessutom en massa jobb som jag hade tackat ja till innan allt hände och det behövde bli gjort denna vecka. Så det har varit stressigt. Det är nästan skönt att begrava sig i jobb även om det inte är bra. Ni får ha överseende med att det har varit mycket samarbeten och reklaminlägg de senaste dagarna, men jag har inte orkat så mycket mer. Den värsta krisen är iaf över nu men det har satt sina spår och det kommer att ta lång tid att bearbeta allt. Jag vill av hänsyn till iblandade och för att det är privat, inte berätta om det och det hoppas jag ni respekterar.

Jag hoppas ni har en mysig första advent! <3

Silk blouse & Choker Na-Kd.com (adlinks)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats