Ida-Marie Isaksson

FASHION WEEK // THE OUTFIT

DSC_0550-3

DSC_0568-3

DSC_0525-2

Biker Jacket H&M // Tee H&M // Pants Six Ames // Watch Nicole Vienna

Jag åkte egentligen bara upp för den där mysiga lunchen och hade inte ansträngt mig så väldigt med klädseln ska jag erkänna. Eftersom jag reste så fick det bli bekvämt, dessutom regnade det så att ha håret uppsatt visade sig vara ett ypperligt val. Annat var det förra året då jag hade tänkt ut outfits och packat en hel resväska full, haha. Dock så hamnade vi mitt i smeten utanför Berns bland modelejon och fotografer. Jag gick faktiskt tom på en visning då jag fick lite tid över innan planet gick hem. By Malina var det som visade, så mycket fint!

Nu ska jag slänga mig i soffan med älsklingen och kolla ett avsnitt på nya favoritserien. Håller på den en stund och kör ett serietipsinlägg, det gillar ni va? Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats