Ida-Marie Isaksson

Lunch with Sriwanna

DSC_0905

DSC_0889-1

DSC_0890

DSC_0896-2

DSC_0917-3

DSC_0902

 

Jag kom just hem från en lunch med den här sockertoppen. Franskt idag igen, Etoile i Helsingborg (stans bästa ställe). Älska Chevré/Päron/Mandlesalladen! Vi synkade inte våra outfits så bra idag hehe, hon var sommar och jag var höst. Fotade även dem så det kommer sen. Vädret lutar över mot sommar idag så jag ska nog byta ut den sköna tröjan och hatten mot något tunnare. Härligt! Jag ska snart plocka upp lillefisen på föris och sen kommer Soppan och Nova över för lite lek och kaffe i solen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats