Ida-Marie Isaksson

Camoskor och upprullad beanie

DSC_0734

camo-shoes-kids

DSC_0729

Idag har vi haft sommarvärme i Hbg och det är så härligt så jag vet inte vad. Halva grannskapet har hängt i vår trädgård och vi har lekt och spelat fotboll. Så himla mysigt!
Trots det har jag haft lite höst i tankarna. Jag pös nämligen iväg och köpte ett par byxor jag hade spanat in till V. Ett par chinos med muddar i benen, supermjuka men ändå dressade och så coola. Älskar dem! Perfekt till de nya camo-skorna i mocka/skinn som var så sjukt snygga live. Tillomed mannen blev helt till sig över min skoshopping, något som inte hör till vanligheterna. Till dem matchar jag med min absoluta favorit-tee från Little One and I. Den har en sån snygg fit, lång bak och snygga detaljer. Och så en svart enkel upprullad beanie. Redo för höst! (men du får gärna vänta ett tag till) Fin kväll till er!

Annonslänkar: Little One & I TeeKuling Trend BeanieLager 157 ByxorRicosta Camo Sneaker Miinto.se 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats