Ida-Marie Isaksson

Suits

DSC_0486-2

DSC_0467

DSC_0472-1

DSC_0485

DSC_0479

DSC_0471-2

Jisses vad den här veckan har gått fort, redan torsdag. Imorgon är det dags för Formex, jag är så pepp! Jag fick en skön sovmorgon av min älskade man imorse och nu sitter jag och rensar kameran så att jag kan fota järnet imorgon. Jag måste göra samma sak med telefonen för den är full, hur kan man fylla en 64 gb telefon? Herregud så dumt. Det är ungefär 13 000 bilder på den så det känns ju lite jobbigt att börja rensa.  Jag måste bli bättre på att rensa, är det någon som har nått superbra tips på hur man kan bli bättre på sånt där?

Annonslänkar: Kostym Sanne Alexandra (byxor här, kavaj här) – Skor Zara  – Halsband Na-Kd-comLäppstift Emite ”Cole”Solglasögon E&E Glasses

(Edit: fick tips från Sanne att det ska vara rea på byxorna tills på söndag! Så passa på! )

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Mitt absolut bästa tips är att ha dropbox (betala 99:- i månaden då gratis versionen tror jag för så dropbox har rättigheter till dina bilder) och ha på synk från telefonen! Då läggs allt upp varje gång du går från 4g till wifi så har du allt klart där o kan lägga över på hårddisk med så har du dubbel safe:at allt! Är guld värt!

stats