Ida-Marie Isaksson

Kate Moss

kate-moss-print

kate-moss-moustache

kate-moss-poster

Denna godbit skrev jag om tidigare och nu är den på plats hemma hos mig. Hur snygg är inte Kate Moss? Älskar detta print, älskar att hon inte är så hårt retuscherad också. Vackra kvinna! Det andra printet klickade jag också hem, tyckte det passade fint med Kate.

Efter lunch idag skjutsade jag M och Chrisse till Olympia och sedan åkte jag och Vincent iväg till Izabella för en playdate med Louis och hans kusin som är där på besök. Så kul med kids i samma ålder!
Nu har V just somnat och jag ska röja undan lite här hemma innan jag ska krypa upp i soffan med en ansiktsmask och måla tånaglarna. Girltime!

Ha en fin lördag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats