Ida-Marie Isaksson

Perfekt morgon

linen-sheets

Nu ska ni få höra! Jag somnade mer eller mindre direkt när jag gick och lade mig vid 23 igår och sedan sov jag hela natten ända till strax efter 7 då V valde att vakna. Det är så galet så ni förstår inte. Dels att jag somnade direkt, dels att V sov utan att vakna och dels att han sov så LÄNGE. Alltså  tänk vad man har ändrat sina kriterier för vad som är länge, haha. För bara ett halvår sedan sov han alltid till minst 8, och innan det var det ännu längre. Nu får man vara glad om han sover till 6. Happy mommy att han slår till med ”sovmorgon” just idag hehe, jag är ju inte världens morgonpiggaste människa..

Bäddset i Linne Sleepo.se (Rosa HÄR Grå HÄR) – ELLE ”Karl & Coco”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats