Ida-Marie Isaksson

Fredagstipset☆ Bästa peelingen

org-mineral-peel-face

(Innehåller adlinks)

Hej darlings! Det är ju fredag och min obligatoriska ”ta hand om mig själv-dag”. Jag måste bara tipsa om denna peeling som är den absolut bästa jag någonsin har testat. En riktig överraskning då den är helt ekologisk och gjord på naturliga produkter. Du sprayar på den och låter den verka i bara några sekunder sedan kan du massera huden med fingertopparna och du märker direkt hur den döda huden blir små ”korvar” under fingrarna. Den ger omedelbart resultat och kan användas flera gånger  i veckan. När jag var lite torr på hakan häromdagen så tog jag denna och vips så var den torra huden borta. Helt underbar! Jag brukar ju använda ganska starka pejlings som ex AHA-syra men jag tycker denna slår dem faktiskt, så bra!

Den heter O.R.G. Mineral Peel Face och du hittar den här. Den finns också i Body Peel, så sugen på att klicka hem den. Du hittar den här!

Nu ska jag snart åka och hämta min lillasyster vid tågstationen så hon ska också skämmas bort med peeling och ansiktsmask ikväll! Systermys hela helgen!
Fin fredag på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Mysigt med systermys! Tänkte på önskeinlägg. Jag har lite tankar/funderingar som du kanske kan knåpa ihop ett inlägg om:).
    Du och M är ju förlovade. Hur tänker ni kring bröllop? Är det långt bort i tiden eller tänker ni snart? Kyrkligt eller ej? Lite tankar kring det alltså:).
    Stor kram fina du!

stats