Ida-Marie Isaksson

Hur jag fixar mina lockar

ida-marie-modette-2

Jag har ju bett er att önska lite inlägg och en fråga jag ofta får är hur jag stylar mitt hår. Jag trivs bäst i lite lockar, helst ska det vara ”dagen-efter lockar”, dvs att jag har sovit med dem och de har hängt ut sig lite. Sedan kan man alltid fixa till det översta håret och håret närmast ansiktet lite med locktången så att man inte har total morgonfrilla. Men åhär fixar jag iaf håret från att det är nytvättat.

☆ När håret är nytvättat tar jag alltid i två pump av Kevin Murphy’s Youg Again Treatment Oil (adlink) i längderna. Det skyddar och vårdar håret mot allt möjligt men märks inte alls av. Jag är allergisk mot produkter som känns eller syns så att ni vet det. Denna produkt är värmeskydd och treatment oil i ett, det innehåller antioxidanter och bygger upp håret. Jag klarar mig inte utan denna!

☆ I hårbotten lägger jag lite saltspray från Rapunzel of Sweden (adlink) för att få struktur. Sedan låtar jag 99% av gångerna håret självtorka.

☆ Innan jag ska styla så tar jag alltid lite saltspray i längderna, bra några få spray behövs. Håret får lite struktur och frisyren håller bättre. Om det var ett tag sedan jag tvättade håret (och tog i treatment oil) så tar jag också lite värmeskydd från Rapunzel of Sweden. (Adlink)

☆ Jag lockar alltid med min curling wand från CeraWand. Den är så överlägset bra. Den går att ställa upp till 210 grader om man så vill och är lätt att locka med. Jag har den Cerawand som är 25-38 för att få stora mjuka lockar. Jag såg att den är på rea på på Styleport just nu också, bara 379 kr! (Adlink)

☆ Jag avlutar med lite spray från Kevin Murphy, (adlink) Men jag gillar inte när det blir för stelt, utan vill ha det mjukt och följsamt så det är ytterst lite.

Så fixar jag mitt hår. Hoppas ni fick några bra tips!

stylingprodukter-perfekta-lockar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats