Ida-Marie Isaksson

dusty pink☆

stokke-bed-pink

stokke-sängkläder-rose

stokke-bedding-rosa

Någon sover visst väldigt gott i sina nya sängkläder med ljuvliga sammetsdetaljer. Jag älskar färgen också, perfekt dusty pink. Men åter till det viktiga, jo idag var blocketannonsen nedtagen då barnet sov ända till halv 7. Halleluja! Hoppas hoppas hoppas det händer fler gånger!

Nu ska jag svara på lite mail och försöka fota en outfit och vädret tillåter. Det är ett sånt himla aprilväder här i Helsingborg. Jag håller också på att sätta ihop ett kollage med student- & bröllopsfestklänningar som kommer upp lite senare. Massa fina tips!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Hej! Vet du när ny baby släpper sina nyheter som du tipsade om för ett tag sen? Och i vilka webbshoppar? 🙂 tack för en bra blogg. Kram cecilia

stats