Ida-Marie Isaksson

Hur man får fylligare ögonbryn

I samarbete med Styleportoganfrans-ogonbryn-serumogonbryn-inspiration

bildkälla: google, tumblr, högst upp till höger: vackra Killercolors

Just nu är det väldigt populärt med fylliga perfekta ögonbryn. Folk googlar som galningar på ”måla ögonbryn” ”eyebrows on fleek” och ”tutorial ögonbryn” för att försöka hitta den bästa metoden. en senaste tiden har det också blivit enormt populärt att tatuera ögonbrynen med hjälp av 3d-tautering eller microblading. Det ska bli intressant att se alla resultat i sommar och se hur de ser ut efter några månader och hur det håller. Tunna tatueringar brukar ju flyta ut på huden och blekna efter ett tag. Det är ju ganska dyrt att tatuera och dessutom krävs det påfyllning. Att måla kan vara sjukt svårt och tidskrävande om man inte redan har rätt så fylliga bryn.

Vad ni kanske inte visste är att jag har jättetunna ögonbryn som blev ganska söndernoppade under en period i högstadiet. För några år sedan testade jag att använda fransnäring/fransförlängningsmedel på ögonbrynen och då började de växa och sedan dess har hållt sig mycket fylligare. Vid vårkanten brukar jag alltid köra en ”kur” för att boosta dem lite inför sminklösa sommarkvällar. Jag använder Nouriche från Revitalash och det går såklart också att använda på fransarna.

Jag köper mitt fransförlängningsmedel på Styleport.se och om du anger koden ”idamarie” så får du 15% rabatt på allt från Nouriche, de har även en mascara som göder fransarna. Och psst, koden gäller även Glamgows underbara ansiktsmasker. Här är min favorit.
Revitalash-nouriche

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Grymt bra med tips på något som verkligen fungerar! Jag har gles hårväxt i mina, men ändå ökat på den genom åren nu. En boost med serum skulle inte skada.

stats