Ida-Marie Isaksson

braid&gameday

rapunzel-of-sweden-braid

När jag var och fixade mitt hår på Rapunzel of Sweden i Malmö så gjorde Sahara en snygg fläta på mig innan jag gick hem. Superenkel och så snygg. Det är svårt att förklara såhär med text men hon satte bara snoddar och vek sedan in håret ovanför snodden, satte en till och gjorde likadant, osv.

Idag var det som sagt årets första hemma match och HIF vann den enkelt med 3-0. Jag och V såg första halvleken men sen blev det för kallt så vi åkte hem och såg resten på tv.
Nu ska vi göra varma mackor och kika på Making a murder på Netflix, sjukt intressant serie måste jag säga!
Ha en fin kväll så hörs vi imorgon bloggisar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats