Ida-Marie Isaksson

Gym wear.

DSC_0232-3

DSC_0230-2

Morning!
Dags att hoppa i träningskläderna och sticka till gymmet. Träningstightsen från Aim’n är mina favoriter, sitter grymt bra och är tjocka i tyget. Sååå sugen på en sporttop därifrån också.
Efter nästan ett års uppehåll med bara sjukgymnastik och bakslag så börjar jag få tillbaka suget och motivationen och längtar efter att få göra framsteg och få tillbaka min starka kropp. (dvs bygga muskulatur). Än så länge har det gått bra och jag är inte lika rädd som jag var tidigare, nu får jag hjälp. Inflammatoriska sjukdomen kan dra dit pepparn växer! Tack för tipsen om rumpövningar förresten, jag gör höftlyft och benkickar i stående position. Det går bra och jag känner hur det bränner, men ingen träningvärk… hmm. Gör jag nått fel? Det är ungefär vad jag klarar tyngdmässigt, det blir för mycket påfrestning på nacke, knä och axlar annars. Någon som har nått tips eller någon mer övning som kanske skulle passa? Här är ursprungsinlägget

Förutom träning idag ås blir det en mysdag med min goa lilla familj innan mannen lämnar för träningslägret i Spanien. Fy sjutton vad trist! Inte för att vi inte kommer att klara oss utan honom (hallå girlpower!), men för att vi kommer ju att sakna honom som tusan! Han är faktiskt bäst min man.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Snygga träningskläder!!

    Födde min dotter här i oktober och det ska bli skönt att komma igång mer med träning och få tillbaka styrka och smidighet igen! =)

    Finner inspiration i din blogg och även i din inredning

    //Sara

stats