Ida-Marie Isaksson

Redfellas.

DSC_0995

DSC_0989

DSC_0975

DSC_0973

DSC_0020-2

 

Hej på er! Pjuh vilken dag. Fullt upp med förberedelser inför morgondagens fotografering i Stockholm och annat. Jag var ner på stan på förmiddagen och fixade mina fransar hos Anna på Younique. Perfekta fransar som vanligt, tack fina du!
Efter det så tog jag och min kära man en mysig lunch på ett ganska nyöppnat ställe som heter Redfellas i Helsingborg. Supergoda fräscha sallader, mackor och helt grymma smoothies. Dit kommer vi att gå ofta! Jag drack en ”I want it all” med gojibär, hallon, jordgubb, passionsfrukt, mango, ananas och äpple i. MUMS!

Nu ska jag förbereda det sista inför min tidiga morgonflight. Skönhetssömn well needed! Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats