Ida-Marie Isaksson

new sweats.

grey-sweats grey-sweats-bikbok

DSC_0800

Igår hade jag en liten stund för mig själv på Väla och kom hem med några riktigt SKÖNA items. Jag har varit i behov av ett par nya sweatpants länge, de jag har sen tidigare är för stora och saknar säkerhetsanordning. ”Vadå säkerhetsanordning?” tänker ni nu.. Nä sånt tänker man inte på om man inte har barn. Det är precis det snöret som sitter upptill vid linningen är till för. Vincent gillar nämligen att hänga i byxbenen, oftast när man har händerna fulla och står i köket vid våra panoramafönster ut mot vägen och grannarna. Så jag har blottat mig ofrivilligt ett obegränsat antal gånger..Heeeeh. Så när jag såg dessa till pangpris på rea så slog jag till!

Toppen är en nyhet och den slog jag till på i två färger. Hittade en massa annat snyggt också, skulle ha kunnat ta med mig halva affären! Jag älskar BikBok!

God morgon måndag! Här i Helsingborg har all snö försvunnit under natten och luften är mild och fuktig. Det var den vintern det. Short and sweet. Nu kan det få bli vår tack 🙂
Idag är det jag och Vincent för hela slanten och ikväll när M kommer hem ska jag åka till gymmet och träna igen. Det har gått bra hittills och rumpövningarna funkade superduper så jag ser fram emot det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej!
    Jag blev väldigt nyfiken på att höra om vilka rumpövningar du kör!? Efter två graviditeter är den inte som den varit precis och det skulle vara toppen att få fler bra övningar att testa!
    Kram
    //Anna

stats