Ida-Marie Isaksson

Nytt till sovrummet.

jotex-marmorlampa

lampfot-marmor-jotex

jotex-marmor-lampa

God morgon från sängkanten! Morgonkaffe och lite skön läsning innan det är dags att kliva upp. Micke är ledig idag så jag fick sovmorgon. Nu ska vi iväg och shoppa lite  och sedan ska jag till min neurolog och få sådär 100 stick med botox i skalpen. Så fruktansvärt ont men så oerhört värt besväret, jag har knappt haft migrän sedan jag fick gjort hos neurolog första gången.

Ser ni nått nytt förresten? Äntligen nya sänglampor efter 1 års letande. Äntligen har jag hittat några som känns helt perfekta. Väldigt luftiga och rena med en snygg marmorfot. Jotex levererar! Du hittar dem här.

Ha en fin dag!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats