Ida-Marie Isaksson

laser

Foto-2015-10-27-15-17-02

Hej igen! Vi har just käkat middag. Denna vecka kör vi Linas Inspirationskasse och idag blev det rostbiff, potatis, rödbetor, löksky och vitlökssmör. Så gott!

Jag var just iväg till Vesna på Akaciakliniken och gjorde en laserbehandling för att ta bort håret i armhålorna. Inget fel med hår där men jag gillar det inte. Så det ska bli skönt att slippa raka sig var och varannan dag. Behandlingen går på mindre än 20 minuter och men behöver göra om den ungefär en gång i månaden ca 6 gånger eller tills man uppnått det resultat man vill ha. Eftersom det tar lite tid att bli av med hår med laser så gäller det att vara ute i god tid om man ex vill vara färdigbehandlad till sommaren. Det blev lite varmt när man körde med lasern med det gjorde inte ont och jag känner ingenting efteråt. Laser är enormt i andra länder, ex Grekland och USA men det har inte riktigt nått Sverige ännu. Här kan du läsa mer om behandlingen och här vad den kostar,(de har ett erbjudande nu så det var därför jag passade på) (länkar). Vesna kan alltid svara på frågor om det dyker upp någon, den kvinnan är grym när det gäller service. Jag har även bokat in tider för medicinsk laser lite längre fram för min värkande axlar & knä som inget rår på, hon har sysslat på med medicinsk laser i många år och tror verkligen det kan hjälpa mig.
LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats