Ida-Marie Isaksson

Stokke Xplory.

stokke-xplory-grey-black-melange

stokke-xplory-vagn

Ni som följer mig på snapchat såg kanske min jätteleverans från Stokke? Hallå födelsedag och julafton på samma gång! HAPPY! Denna låg i ett av paketen.
En Stokke Xplory Black Melange.(link) Jag har funderat så länge på att byta men är inte den som gör såna saker spontant, jag behöver fundera länge och väga för och nackdelar. Men med denna känns allt helt rätt. Vi är ju långa båda två och Stokke går att göra väldigt hög i både handtag och framförallt sits. Dessutom behöver jag en lätt vagn. Xploryn är extremt lätt och lättmanövrerad, den är stadigare och lättare att köra upp för ex trappsteg än den jag hade tidigare (bugaboo). Man slipper böja sig som en ostkrok varje gång man ska lyfta barnet i och ur vagnen samt när man ska fälla ihop den. V kan sitta i bords och fönsterhöjd på restauranger och ex inne på Olympia. När han blir äldre sänker man bara sittdelen så att de med hjälp kan hoppa i och ur själv. På bilden har vi ännu inte satt fast varukorgen där man förvarar grejer, den sitter fast på plattan där nere.

OCH den är så attans snygg, en riktig modeaccessoar.

LOVE I

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats