Ida-Marie Isaksson

makeover i Vincents rum.

barnrums-inspiration

Igår kom vår nya säng från Stokke och nu ska Vincents rum göras om. En vägg ska målas och helt ny inredning ska in. Här är lite av allt som står på inköpslistan.

Stjärngirlanger & sänghimmel från No 74, Kudde, diy banner & vimpel från tinyroom, gris från Maileg, Lampa från A Little Lovley Company. Sängkläder & Filt från By Heritage. Hushylla från Alice & Fox. Träleksaker från Wooden Story och Miffylampa från Rice.

Excited!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Än så länge har vi inte gjort så mkt då Pyret fortfarande ligger i magen (bf februari), men håller på att boa så smått 🙂 hihi.

  Kollat lite på en panda-kudde. Har du någon koll på en sådan? Eller kanske någon läsare har det?

  Känns dock som om startar med filt och kan köpa till saker efterhand. Så kanske vi faktiskt slipper köpa massa onödigt som sedan inte kommer till användning osv.

 2. Emma

  Gör inget alls än, då Pyret än så länge befinner sig i magen 😉 (bf feb-16). Men tror på filt, så kan man ju köpa till annat sedan om skulle behövas. Har inte köpt allt sådant än, men spanar på filtar och kärat ner mig i alldeles för många haha.

  Har du testat panda kudden? Hört om den, men vet inte om den är bra eller inte. Ska kolla lite med bm nästa gång vi ska dit.

 3. Emma

  Sån inspo. Har nyss beställt en sänghimmel till vårt Pyre.

  Hur bäddar ni Vs säng när han sover? Alltså täcke, kudde, filt osv.? Har ni anv påslakan?

 4. Anna

  Hej Ida! Jag har följt din blogg ett tag och ser att du ofta inspireras och inhandlar samma saker som dem andra fotbollsfruarna Tilda, Sofie & Josefin. Oftast ser man att dem skaffat något nytt och någon dag/vecka senare så köper du samma saker. Är det dina stora inspirationskällor?

stats