Ida-Marie Isaksson

Mayla SS16

mayla-ss16-fashionshow-fw

mayla-ss16-show-2

mayla-ss16-show-1

Mayla SS16 sammanfattas såhär: En blandning av 70 tal, Paris, bohem-chic, naturlig och laidback stil. Långa siluetter och tunna böljande material, volymösa volanger och assymetri. De använder sig av neutrala färger mixat med print, army green och urtvättade pasteller. Allt matchas med lågskor och en utsläppt ”ostylat” hår.

Skinnbyxorna (på bilden) och ett par liknade flarebyxor i mocka (som tyvärr inte fastnade på bild) var mina favoriter. Jag har redan inhandlat två par byxor i mocka-imitation och det känns som att det kommer att bli höstens och vårens stora trend. Det och den ljuvliga armegröna färgen!

Jag satt på andra raden och hade verkligen bra översikt på kollektionen trots att det var lite svårt att fånga på bild. Mayla Stockholm imponerar och jag är inspirerad till tusen.
Tack!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats