Ida-Marie Isaksson

#lindexdenim

idamarie-isaksson-josefin-dahlberg-modette

lidex-black-flare

taco-truck-lindex

lindex-denim-event-3

lindex-denim-event-2

pure-paletas

lindex-denim-event

lindex-denim

Igår kväll smet jag och Josefin iväg på Lindex showroom där de visade sin nya jeanskollektion. De satsar på lite nya modeller, bland annat flera flaremodeller, superheta cropped flare culottes och ett par boyfriend fit. Dessutom är alla material märkta med Sustainable Choice vilket är bra för miljön då jeansindustrin är en riktig miljöbov. Tummen upp! Jag fick med mig ett par jättefina svarta flares med normal midja som kommer att bli flitigt använda. Jättetrevligt event med en massa trevliga bloggare, grym mat från Taco Truck och glass från Pure Paletas. Tack Lindex! Mina jeans hittar du här! (adlink)

(update!Det är 20% på alla jeans på hemsidan!)

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats