Ida-Marie Isaksson

Fashion Week Look #1

DSC_0153

DSC_0159

DSC_0170-2

six-ames-fashion-week

DSC_0187

DSC_0154

Såhär såg jag ut idag när vi gick på Maylas visning på Berns och sedan minglade lite i Berzelii Park.

Nu ska jag hoppa i säng för att vara utvilad inför jobb imorgon!

LOVE I

Wearing: (adlinks)

Six Ames Feather Jacket HERE
Six Ames Lace Top HERE
Zara Trousers HERE
Zara Heels
E&E Glasses  HERE (other colors)
IOAKU Earrings HERE
Chanel Boy Bag
Hermes Bracelet

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Jag älskar kombinationen av svart det är så himla snyggt och det klär dig verkligen med den figuren en heting till mama du är. Fick inte plats i förra inlägget så hoppas att du ser att jag ville bara säga det. Ha en fin dagdu sköna. 😉 kram

  2. Katarina

    Jag har följt din blogg på Chic och när jag fick reda på att du bytt blogg adress känndes det självklart att följa med på din nya blogg. Jag älskar din stil du både inspierar och levererar stilmässigt 🙂 ♡ vart har du köpt din fina Hermes armband? Jag älskar kombination svart

stats