Ida-Marie Isaksson

hotel drottning kristina.

DSC_0097

DSC_0192

Här på Hotel Drottning Kristina sitter jag just precis nu. Hur just ätit en grym hotelfrukost och nu jobbar jag lite innan jag ska smita iväg till Modettes huvudkontor. Jag blev överraskad igår när jag checkade in då de hade uppgraderat mig till en svit. Ibland ska man ha tur hehe! Det är så fint här, underbart vackra rum med högt till tak, stuckatur och kristallkrona. Det ligger precis vid Stureplan vilket är perfekt för en latmask som mig!

Nej nu ska jag få lite gjort, ni ska få se lite bilder från gårdagens visning strax!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats