Ida-Marie Isaksson

day in the sun.

elly-pistol-bikini-3

Bikini HERE (adlink)

Äntligen kom sommaren och solen. Jag mötte upp Sanna imorse för en PW och sedan spenderade vi hela dagen vid poolen. M tränade hela dagen så det passade perfekt med en riktig tjejdag (Vinnie included!) Nu är jag så trött så att ögonen går i kors, vet inte vad det är med mig. Jag sover SÅ bra men är ändå så seg framåt 7-8! Någon slags efterhängsen semestertrötthet, eller kanske för att jag börjat med lite tyngre styrketräning? Vette tusan! En 3 dagars juicedetox skulle kanske göra susen, blev ju så nöjd senast!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats