Ida-Marie Isaksson

The naps.

ia-bon-uv-drakt

Uv-suit from Ia Bon (adlink)

Fördelen med att hänga några dagar med andra bebisar är att man kan haka på de rutiner man tycker man saknar. Hos oss har vi kämpat lite med dagsovningen, det har varit 30 minuter här och 30 minuter där. Fri sovning så att säga. Eftersom han sovit så bra om nätterna har vi inte brytt oss så mycket. Men V blir ganska gnällig innan han ska ta sina små nap’s och vill gärna vara i famnen den lilla stunden tills han slocknar. Och det börjar bli tungt. Så nu hakade vi på Leons dagsrutiner och det gick ganska bra. Så nu sover han åtminstone 1 lång förmiddags nap ute i vagnen (1,5-2 h). Vi jobbar fortfarande på den andra nappen, den tycks inte bli så lång. Så skönt att få loss lite sammanhängande tid själv på förmiddagen förresten, hade glömt hur det var. Tvätta, städa, diska, bädda, plocka, och jobba blev genast lite lättare. Till och med sett ett avsnitt Kardashians medan jag åt frukost, vilken lyx! Haha!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats