Ida-Marie Isaksson

Vinn en neccessär från Svenskt Tenn Fylld med Vaseline’s nya produkter


vaseline3
VASELINE

För mig är hyn viktig och jag tar noga hand om den med olika krämer. Vissa behandlar och andra skyddar. En skyddande kräm som har hängt med ända sedan jag var liten är Klöver Vaseline. Jag jobbade ju i ett travstall förr och där är den närmast ett måste, jag tror nog det finns i allas medicinskåp. Det enda som funkade till allt var just Klöver Vaseline. Torra händer, trasiga nagelband, sårskorpor, frusna kinder, spruckna läppar. Även hästarna behandlas med Vaseline. Inom skönhets- och modevärlden har den lyfts fram av bland annat Tyra Banks och Jennifer Aniston. Jag själv har smörjt mig i ansiktet med Vaseline när jag haft problem med torrfläckar och narig hud med riktigt bra resultat, det skyddar huden medan den återhämtar sig inifrån. Exempelvis i området kring ögonen eller munnen. Personligen gillar jag den mjuka krämiga och smörjande konsistensen. Jag har blivit sminkad av en makeupartist som använde Vaseline en gång för att få en glansig effekt på ögonlocken också, riktigt snyggt!

Visste ni att:
Vaseline är fritt från konserveringsmedel och tillsatser såsom parfym.
1909: Vaseline spelar en viktig roll i vad som tros vara den första lyckade expeditionen till Nordpolen.
Man skyddade huden med Vaseline eftersom man visste att den inte kan frysa.

1943: Vaseline uppmärksammas som hjälte i NY Times eftersom gasbindor dränkta i Vaseline räddade livet på 75
allvarligt brännskadade soldater under andra världskriget.
2005: Var 39:e sekund köper någon Vaseline.

Nu lanserar Vaseline en serie nya produkter med droppar av Klöver Vaseline i ingredienserna. Min favorit är hudlotion i sprayform som man enkelt applicerar utan onödigt kladd. Vaseline Cocoa Radiant doftar magiskt och kommer att bli en riktig sommarfavorit och sprayerna kommer vara perfekta som ”everyday repair”-produkter på resan/semestern!

Ni har chansen att tävla och vinna ett underbart kit från Vaseline bestående av en necessär från Svenskt Tenn fylld med Vaseline Essential Healing och Vaseline Cocoa Radiant i sprayformat, Vaseline Essential Healing, Vaseline Cocoa Radiant och Vaseline Advanced repair i lotionformat, Klöver Vaseline, Vaseline Original och Vaseline Healthy Hands Stronger Nails samt en poster som illustrerar Vaseline genom tiderna.

Såhär gör du:

Du tävlar genom att ta en screenshot på bilden ovan och publicera på din instagram tillsammans med ditt bästa Vaseline-tips!
Tagga inlägget med #everydayrepair och @idamarieisaksson.

Vinnaren utses den 7 maj och publiceras här på bloggen!

LOVE I

(bilden och tävlingsreglerna finns även på min instagram @idamarieisaksson)

Vaseline genom tiderna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats