Ida-Marie Isaksson

Pregnancy photoshoot

vi

Jag är så himla glad att Micke hann hem den dagen när Erika Heinegård fotade mig för tidningen Jag är Gravid! Dessa bilder kom väldigt spontant och vi är så himla nöjda med dem.
Mysigt att ha som minne! Jag är sugen på att göra en till gravidfotografering nu, med lite mer hud för att föreviga magen. Men det är en fin linje mellan fint och tacky tycker jag. Har ni nån bra inspiration?

Nu ska jag iväg på hemligheter! Kika in lite senare så får ni veta mer!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Hej!
    Första gången jag kikar in hos dig! Älskar att följa graviditeter och första tiden efteråt med lilla bebben. 🙂 Vi fick vår lilla dotter för drygt 3 mån sedan. Jag fotograferades både själv och med min sambo när jag var gravid i v.36. (hon föddes i 39). Jag är så otroligt nöjd över bilderna som vi tog i svart/vitt. Tycker inte alls de är ”tacky” trots att jag på vissa bilder endast har trosor. Beror nog på hur man står och vem som tar bilderna. 🙂 Maila om du vill se någon av bilderna för inspo. 🙂
    Lycka till med bebisen!

stats