Ida-Marie Isaksson

networking.

idamarie_isaksson

Morning! Fullspäckad dag för min del så jag kikar bara in och säger hej. Strax ett möte och sedan lite fix. Ikväll ska jag på ett event på en PR byrå i som heter I-Magé PR. Ser fram emot att träffa lite nya ambitiösa människor och nätverka lite. Det är det som är en av baksidorna med att flytta runt. Man hinner precis bygga upp ett nytt nätverk innan det är dags att säga hejdå och börja på ny kula.

Nej nu måste jag sätta fart om jag ska hinna till mitt möte i tid! Mini verkar vilja hälsa något också, oklart vad, men h*n stepdansar därinne. Ha en fin dag allesammans. Njut av solen (20 grader i Hbg!!)

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats